Website 1ste Ploeg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 


 

Download HIER alle documenten betreffende de Koekenverkoop

 

Het bestuur van supportersclub “Green Army” met jeugdwerking “ De Calimeros” organiseert:

Onze 8ste koekenverkoop ten voordele van de jeugdwerking van KFC Sparta Petegem

De supportersclub is gans het jaar actief met allerlei activiteiten voor Sparta Petegem . Vorig voetbalseizoen heeft “Green Army” meer dan 30 € per jeugdspeler uitgegeven . Tevens werd een extra camera aangekocht om de jeugdwedstrijden te filmen . Ieder jaar doen we gift van 750 € ten voordele van een sociaal werk voor de mindervaliden van Huize Kattebeek .

Dit jaar willen wij nog een extra inspanning doen en de beste koekenverkopers belonen voor hun inspanningen . Wie minimum 20 dozen verkoopt ontvangt een regenjas ter waarde van 25 € en wie meer dan 50 dozen verkoopt ontvangt een Padded Jacket ter waarde van 55 €.

Iedereen lust wel eens een koekje bij een gezellig samenzijn met een geurig potje koffie of thee .En koekjes van Poppies horen daarbij !

Onze nieuwe actie loopt tot zondag 7 oktober 2018 en de koeken worden eind oktober 2018 aangeboden.

Je wordt per brief via trainer en/of via de website (KFC Sparta Petegem en Green Army) op de hoogte gehouden van de juiste data.

De opbrengst komt uiteraard terug ten goede aan onze jeugd en jeugdwerking van Sparta Petegem. In samenspraak met de trainers en de verantwoordelijken zullen wij de nodige uitrustingen (doelen, netten, horden, oefenballen, persoonlijke uitrusting, enz…) aankopen of de financiële middelen bezorgen.

Onze acties komen ten goede aan “ALLE” spelers. Voor onze jongste spelertjes zullen wij terug een Klaashapening organiseren op vrijdag , 30 november en zaterdag , 1 december 2018 . We verwachten alle spelers bij Sinterklaas en zijn Pieten .

Graag willen wij een extra INSPANNING vragen aan IEDEREEN om zoveel mogelijk dozen te verkopen bij familie, vrienden, buren, enz..

De beste verkoper ontvangt een extra prijs .

Het team dat de meeste dozen koeken verkoopt ( gemiddelde per persoon , trainer en begeleiders inbegrepen ) wordt ook extra beloond !!!!.

Wij rekenen op jullie medewerking en steun om van deze actie terug een spetterend succes te maken ! Bedankt en succes bij de verkoop !!!!! (De bestelling is pas definitief bij volledige betaling)

Supportersclub “Green Army” ( Jürgen,alias Choco , Mario , Franky, Bart W, Bart R en Jonas )

Verantwoordelijken koekenverkoop:
Mario Vermeiren mario.vermeiren@skynet.be  - 0476/55.17.53
Bart Wullaert bart.wullaert1@telenet.be -  0495/28.69.27
 

De enveloppen met de bestellingen en het geld mogen aan bovenvermelde personen afgegeven worden. Het geld mag ook op de rekening van Green Army met vermelding volledige naam en ploeg gestort worden BE74 0882 6870 0907

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©  Jeugd KFC Sparta Petegem   -   Realisatie : Webteam KFC Sparta Petegem